fbpx
ALTRES

La Punk i la seva troupe

Tombs Creatius

Dissabte 21 de maig de 2022, 17 h, Firal

La Punk i la seva troupe

Un microfestival al voltant de l’animació, amb cinema de petit format, jocs de carrer i il·lustració en viu. Cercavila i ball del Nen i dels Sols de Rialles

El cinema més petit del món viu una revolució. Els personatges animats han decidit revelar-se i sortir de la pantalla de la petita caravana Puck per fer de les seves entre el públic. Animals fantàstics, monstres, petites criatures imaginàries, gegants, infants somiadors, fantasmes i insectes estrafolaris envaeixen el carrer i el prenen com a escenari per explicar en directe les seves pròpies històries.

No en tenen prou amb dues dimensions! El joc necessita un món més gran i també mans imaginatives i ments obertes que el facin real. Tota la troupe de la Puck està disposada a posar el món cap per avall, a viure les aventures animades que ens proposen els seus jocs i, fins i tot, a dibuixar-nos de nou, a recrear-nos al mural d’il·lustració en directe per convertir-nos en uns personatges més d’aquesta colla inacabable. Tan infinita com ens vulguem i ens puguem arribar a imaginar.


Activitats Relacionades:

Go to Top