fbpx
XERRADES

Repensar el quotidià

Lacol Cooperativa

Dimarts 9 de juliol de 2024, 19 h, Pati de l’Hospici

Repensar el quotidià

Lacol és una cooperativa d’arquitectes establerta el 2009 al barri de Sants de Barcelona. Treballem per generar infraestructures comunitàries per a la sostenibilitat de la vida, com a eina clau per la transició ecosocial, mitjançant l’arquitectura, el cooperativisme i la participació.

Creiem que la manera de transformar la ciutat és a través de la participació activa de les persones que l’habiten i mitjançant l’acció proactiva. Treballem els interessos relacionats amb la qualitat de vida de totes les persones que comparteixen la ciutat. L’aportació de l’arquitecte es fa dins del moviment urbà com una peça més d’aquest engranatge, ajudant a traduir les inquietuds ciutadanes i a traduir-les en paper, aportant criteris per a la definició d’objectius i estratègies, així com eines per definir i comunicar idees a través del dibuix gràfic…

Fomentem, entre d’altres, el debat i la discussió sobre els usos dels espais i la gestió dels espais urbans, els models de ciutat, la participació i la recuperació del patrimoni.

Activitat dins del programa obert 2024 de RCR Arquitectes.

Més informació aquí.

Organitza: RCR Arquitectes

Go to Top