fbpx
XERRADES

Tea i hàbits d'autonomia

A càrrec d'Àlex Escolà Serra

Dimecres 21 de novembre de 2018, 18 h, Arxiu Comarcal de la Garrotxa

Tea i hàbits d'autonomia

El psicòleg infanto-juvenil especialitzat en atenció precoç i en Trastorns de l’Espectre Autista Àlex Escolà Serra parlarà sobre l’acompanyament de les persones amb TEA per un creixement sa i adaptat a les seves necessitats.
El contingut de la xerrada es basarà en l’alimentació (Hipersensibilitats, rebuig a tastar coses noves, dificultats pel canvi a sòlids…), la son (Despertar freqüents, dificultat de conciliació, pors…), la retirada del bolquer (Hipersensibilitats, rituals i manies relacionades amb els hàbits d’higiene, por al lavabo, etc.), les activitats diàries (Tallar-se el cabell, anar al metge, etc.) i l’oci i el temps lliure (gestió de l’oci, activitats, tipus de jocs, interessos restringits i /o repetitius, abús de les pantalles…).
Escolà treballa al CDIAP Delta de Viladecans i al centre IDAPP de Barcelona, que està especialitzat en TEA. És el co-fundador de IDAPP MIND, una empresa que desenvolupa solucions tecnològiques per les persones amb TEA, i exerceix de docent del màster on-line d’atenció precoç a la Universitat de Barcelona i del curs de “Aplicaciones y otras tecnologies para las persones con TEA” de la UAM que organitza la Fundació Orange.


Ho organitza: Integra i DINCAT.


Activitats Relacionades:

Go to Top