Teatre Principal d’Olot

El Teatre Principal d’Olot compta amb diferents espais que es lloguen a entitats locals que promoguin activitats culturals o socials i afavoreixin la cohesió social.

La sala d’actes del Teatre Principal d’Olot és una típica estructura de ferradura, repartida en platea, primer i segon pis i tercer pis. Té una capacitat per a 456 persones repartides de la següent manera:

  • Platea: 281 localitats
  • Primer pis: 67 localitats
  • Segons pis: 48 localitats
  • Tercer pis: 68 localitats

L’escenari del Teatre s’adequa també com a sala per a la realització d’esdeveniments de petit format, amb un aforament màxim permès de 120 persones. L’espai es delimita respecte la platea a través del teló d’acer i s’habilita amb grades i cadires per acomodar el públic.

L’antic saló de descans del Teatre –que es troba al primer pis – és un sala apta per a fer-hi petits concerts, recitals, lectures poètiques, conferències, presentacions de llibres o altres activitats vinculades a la programació del Teatre Principal.

CAPACITAT: 80 persones.

La sala d’assaig del Teatre Principal d’Olot està a les golfes de l’edifici. És un espai d’assaig o escalfament per a les companyies que actuen al Teatre. També s’utilitza per a mostres de processos de treball vinculats a la programació o com a espai de formació i pràctica artística organitzada pel mateix equipament. La sala es pot usar per a processos de treball i assaig per part de creadores i companyies que ho sol.licitin, sempre amb un projecte de retorn i sense caràcter lucratiu.

CAPACITAT: 80 persones

La Carbonera, situada al baixos del Teatre i amb accés directe des de la Plaça de l’U d’Octubre és un espai obert als projectes culturals singulars de la ciutat (festivals escènics, literaris, musicals, d’arts visuals, etc.), tant aquells organitzats directament per l’Institut de Cultura com els organitzats per altres entitats locals.  El seu ús està orientat a convertir l’espai en el centre neuràlgic d’aquests esdeveniments i esdevenir punt d’informació, zona d’acreditació de professionals, àrea de premsa, espai de bar, sala d’actes, etc. L’organització de qualsevol activitat cultural en aquest espai ha d’estar circumscrita en aquest context, per la qual cosa no està permès el seu ús per a activitats aïllades.

Capacitat: 80 persones

Normativa d’ús
Preus
Formulari de petició
Fitxa tècnica sala d’actes
Fitxa tècnica La Carbonera

Com demanar un espai del Teatre Principal d’Olot?

CAL ENTRAR EL FORMULARI DE PETICIÓ VIA INSTÀNCIA ELECTRÒNICA GENÈRICA
  1. Llegir atentament la normativa i els preus de lloguer dels espais del Teatre Principal.
  2. Descarregar i omplir el formulari de petició d’un espai del Teatre Principal.
  3. Presentar el formulari via instància electrònica genèrica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Olot.
  4. També es pot demanar utilitzar el sistema de venda d’entrades d’Olot Cultura. Per demanar-ho cal omplir aquest el formulari i aquest document SEPA  i entrar-los via instància genèrica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Olot.

Contacte dels responsables del lloguer d’espais del Teatre Principal d’Olot

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb els responsables del lloguer d’espais del Teatre al 972 27 27 77 i al correu gerenciateatre@olot.cat.