Es podrà escoltar a Adams Giles Levy, Steve Smyth, Kàfkia, The Tiki Phantoms, St Woods, BigBlack Rhino, Joan Colomo, Eric Fuentes, Jordi Serradell, Clara Andrés, Roger Usart, Alba Carmona, Massa, i Clara Poch i Marçal Calvet.

El festival se celebrarà del 3 al 8 de desembre i es concentrarà els concerts en dos espais: la sala El Torín i l’Orfeó Popular Olotí.

La celebració de la desena edició d’ElMini, que ja s’ha hagut de posposar dues vegades a causa de la pandèmia, finalment es durà a terme del 3 al 8 de desembre a Olot, i s’entoma amb més ganes que mai de fer un cant a la música en viu i a la cultura en general.

ElMini, creat i organitzat per l’associació sense ànim de lucre La Química, va néixer per dur a la ciutat concerts en solitari de músics que normalment toquen en grup, amb la finalitat de crear un format intimista i de potenciar la connexió i la interacció amb el públic. A més també vol ser una plataforma per als artistes emergents i un festival de referència, tant per la seva proposta innovadora com per la qualitat de la seva programació i el seu eclecticisme.

Per assistir als concerts, excepte als d’estar per casa, es pot adquirir un abonament per 30 euros. Les entrades per als espectacles es poden adquirir  anticipadament (primer preu) o a taquilla el mateix dia (segon preu).

Programació del festival

Adams Giles Levy + Steve Smyth & The Diablos
Divendres 3 de desembre, 22 h, sala El Torín
Adam Giles Levy és un cantautor anglès de blues alternatiu. Delicat i salvatge a parts iguals els seus directes són molt emocionants. Quant a Steve Smyth, el seu magnetisme i la seva presència atrapen l’espectador des del primer acord. La seva posada en escena es troba a mig camí entre el gòspel i el punk.
PREU: 10 euros / 12 euros

Kàfkia + Los Tiki Phantoms
Dissabte 4 de desembre, 22 h, sala El Torín
Kàfkia és una banda de rock alternatiu que escapa de l’elegància i el sentimentalisme per investigar l’existència. Pel que fa a Los Tiki Phantoms, la banda ha gravat un disc amb les seves cançons preferides tot barrejant el surf clàssic, el garage, el rock-and-roll i l’spaghetti western.
PREU: 10 euros / 12 euros

St. Woods + BigBlack Rhino
Dissabte 5 de desembre, 22 h, sala El Torín
Bones és el primer àlbum del madrileny St. Woods, que navega entre el pop, el rock i el folk intimista. Per la seva banda, BigBlack Rhino està revolucionant el panorama musical amb un directe enèrgic i explosiu que combina la dolçor del soul i l’acidesa del rock-androll.
PREU: 10 euros / 12 euros

Joan Colomo
Dimarts 7 de desembre, 22 h, sala El Torín
La personalitat aclaparadora el col·loca en un lloc privilegiat en el panorama musical català. S’atreveix amb tot, fins i tot a jugar amb l’electrònica i els sons mainstream, i s’allunya dels convencionalismes i de les estructures previsibles.
PREU: 6 euros / 8 euros

Clara Poch & Marçal Calvet
Dimecres 8 de desembre, 18.30 h, sala El Torín
Amb la presentació de Fortuna, Poch i Calvet surten de la seva zona de confort i fan un concert performatiu que es construeix a través d’un llenguatge
multidisciplinar on música i gest es confonen.
PREU: 6 euros / 8 euros

A banda, ElMini continua apostant pels concerts d’estar per casa, que aquest any es duen tots a terme a l’Orfeó Popular Olotí:

Eric Fuentes
Dissabte 4 de desembre, 17 h
Fuentes és un músic i productor que enguany celebra els seus trenta anys de carrera. En la seva gira en solitari recorda temes dels seus catorze discs amb alguna sorpresa extra i fent gala d’un repertori extens, sòlid i emocionant.
PREU: 5 euros / 6 euros

Jordi Serradell
Dissabte 4 de desembre, 19 h
Després d’un grapat d’anys de posar-se al darrere de la bateria, ara és el cantant, el guitarrista rítmic i el creador dels seus temes.
PREU: 5 euros / 6 euros

Clara Andrés
Diumenge 5 de desembre, 17 h
Amb tres discos a l’esquena el 2019 va presentar Eix radical, amb la col·laboració del grup Júlia, i en aquests moments està immersa en la gira d’aquest treball.
PREU: 5 euros / 6 euros

Alba Carmona
Diumenge 5 de desembre, 19 h
Les experiències al llarg de divuit anys amb la música, el pas del temps i les emocions de la seva maternitat recent li han provocat la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia.
PREU: 5 euros / 6 euros

Massa
Dilluns 6 de desembre, 17 h
En aquest format mostra la seva faceta més personal, introspectiva i intimista amb lletres quotidianes i properes. Unes cançons amb les quals honestament expressa tal com és avui, tretze anys després del seu primer disc.
PREU: 5 euros / 6 euros

Roger Usart
Dilluns 6 de desembre, 19 h
Amb l’últim treball, Llamp de bosc, segueix mostrant predilecció per unes composicions amb passatges foscos i introspectius, però s’allunya del so més folk i d’arrel tan característic dels seus últims discos.
PREU: 5 euros / 6 euros

Més informació