fbpx

El format híbrid, que ha combinat presencialitat i virtualitat, ha funcionat i ha donat una nova dimensió al festival literari. 

Les diferents converses del MOT han comptabilitzat fins a 7.000 visualitzacions entre els espectadors que hi han assistit presencialment i els que l’han seguit en línia.

El Festival MOT va tancar el passat dissabte 27 de març la seva setena edició amb un públic més que consolidat. El format híbrid (presencial i en línia) d’enguany ha funcionat i ha donat una nova dimensió al festival amb un total de 7.000 visualitzacions de les diferents converses del MOT entre els espectadors que hi han assistit presencialment  i els que les han seguit en línia.

Després d’ajornar l’edició de 2020 a portes de celebrar-la, la direcció del MOT es mostra satisfeta per la decisió de tirar endavant el festival tot i el context actual i les dificultats afegides que impliquen celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques.

Les directores del MOT a Girona i Olot, Glòria Granell i Judit Badia valoren especialment “que s’hagi pogut complir el principal objectiu del festival, que és fomentar la lectura en general apropant els autors al públic, ja que en un format o un altre, tots els autors han estat presents fent possible que el programa es desenvolupés tal i com s’havia plantejat”.

Durant la celebració d’aquesta edició del MOT, que ha estat dedicada als processos creatius de les diferents disciplines artístiques, explicats des de la literatura, s’ha fet palès entre el públic, autors i convidats del festival la necessitat de parlar de literatura.

La comissària d’enguany, la historiadora de l’art Glòria Bosch Mir, destaca l’elevat nivell dels continguts de la programació, l’alta complicitat que s’ha generat a sobre els diferents escenaris i la gran diversitat de mirades cap al fet creatiu que s’han pogut escoltar.

Per la seva part els ajuntaments de Girona i d’Olot valoren altament el treball conjunt que permet la creació de sinergies i afirmen que seguiran “treballant plegats per fer possible un MOT 2022 adaptat a la situació i amb l’esperança que pugui celebrar-se amb la màxima normalitat”.

El Centre Cultural La Mercè de Girona i la sala El Torín d’Olot han acollit durant aquestes dues setmanes una quarantena d’escriptors i especialistes que han conversat sobre les seves experiències creatives i com aquestes conflueixen en la literatura. El públic ha pogut gaudir d’unes converses úniques, totes elles amb la creativitat de fons, però cada una amb la seva pròpia particularitat. Totes les converses del MOT 2021 es poden recuperar a través del canal de YouTube del MOT.

Més informació
Recupera les converses

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top