fbpx

De divendres a diumenge, al Teatre Principal d’Olot es podran veure dos espectacles i participar de dos tallers a càrrec del Colectivo Terrón i la companyia DA.TE Danza.

Torna ElPetit, el festival pensat especialment per a infants de 0 a 5 anys. Des de divendres fins diumenge, el Teatre Principal d’Olot s’omplirà de propostes dirigides als espectadors més joves, amb el convenciment que l’art és un dret del qual tots els nens i nenes han de poder gaudir. S’hi presenten propostes de qualitat que s’ajusten a les necessitats d’aquest públic: espectacles de proximitat, amb un ambient amable i una intensitat dels sons adequada.

El festival començarà el divendres, a les 17.30 h, amb un taller de fibres vegetals a càrrec del Colectivo Terrón. Aquesta activitat possibilita apropar-se al món de les fibres vegetals —un material que serveix per construir cabanes i fabricar teixits i paper ecològic, i que és de gran interès per la seva lleugeresa, solidesa i bellesa—, al seu moviment, a la seva textura, a la seva olor i als seus usos. Està relacionat amb l’espectacle Bestiaire végétal, que es podrà veure el dissabte.

Dissabte, a les 17 h, Colectivo Terrón presentarà Bestiaire végétal. Aquesta creació al voltant de les fibres vegetals i vímets s’inspira en el desig de  capbussar-se en una pila de fulles seques. Sense pensar, ens permetem jugar com nens, amb aquests materials i amb tot allò que podem crear amb ells.

Diumenge, a les 11 h, la companyia DA.TE Danza oferirà un taller sobre el joc i la creativitat constant. Per valorar les capacitats creatives dels infants tot treballant l’autoestima i la capacitat de decisió dels grups. Recomanat per a infants de 0 a 2 anys, i cada un d’ells haurà d’anar acompanyat per un adult.

L’última de les propostes serà el diumenge, a les 17 h. La companyia DA.TE Danza presentarà l’espectacle Natanam. En aquesta peça de dansa contemporània —natanam significa dansa en sànscrit— veiem dos intèrprets, dos amics, dos còmplices que es troben en una sala de jocs. Descobreixen que hi ha aigua, foc, vent i terra a la seva disposició i que, per tant, tot i estar sols poden ser molts mons i brillar amb llum pròpia entre els altres.

L’entrada per a cadascun dels espectacles val 8 euros i el preu de cada taller és 5 euros. Hi ha un abonament de 12 euros per als qui vulguin anar als dos espectacles i un altre de 15 euros que permet accedir als dos muntatges i al taller de fibres vegetals.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top