fbpx

Un taller per aprendre una cançó en llengua de signes, un espectacle de dansa i un de musicals.

Tots estan degudament pensats per als més petits, tant pel que fa a la durada, com el ritme, la posada en escena i la il·luminació.

Torna El Més Petit de Tots, el festival per a espectadors de 0 a 5 anys. Els espectacles que s’hi representen estan pensats especialment per aquest públic, amb espais adaptats, durada curta, i una il·luminació degudament calculada. Els infants i els adults que els acompanyen seuran a dalt l’escenari, apostant per una major proximitat entre el públic i els artistes.

La primera de les propostes serà un taller per aprendre una cançó en llengua de signes. La coreògrafa noruega Inger Cecile Bertrán de Lis convida els infants i els adults que aprenguin la cançó amb ajuda dels artistes de la companyia. La música i el moviment constitueixen el pal de paller d’aquesta activitat. El taller serà aquest divendres 15 de novembre, a les 17.30 h al Teatre Principal d’Olot.

Dissabte a les 11 h, segueix el festival amb l’espectacle Tumble in the jungle, també de la coreògrafa noruega Inger Cecilie Bertrán de Lis. Un espectacle de dansa pensat per a nens amb deficiència auditiva, però que també busca tenir un efecte unificador per a tothom. A aquesta edat les fronteres no estan encara definides, de manera que ens trobem en un espai comú de fraternitat i humor compartit. Dos ballarins i un músic sord ens conviden a seguir el seu camí a través de la jungla, cosa que dona lloc a situacions humorístiques i a poesia de l’absurd.

El festival acabarà diumenge amb Musicals per als més menuts. La companyia Els Més Menuts ens proposarà un viatge en l’imaginari del món dels musicals teatrals i de cinema. Un concert amb experiències sensorials compartides entre els menuts, la família i els músics. I diem experiències sensorials perquè un concert com aquest no només és música… Els nadons són curiosos i tenen la necessitat vital de conèixer el que els envolta.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top