fbpx

El Petit als Núvols inclourà experiències artístiques, tallers de formació per a mestres i artistes i el V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància.

Durant tres diumenges consecutius, del 15 al 29 de novembre, tindrà lloc la programació presencial a Olot

El Més Petit, el Festival d’Arts per a espectadors de 0 a 5 anys, es portarà a terme entre el 14 i el 29 de novembre amb una novetat important: aquest any estrenarà el Petit als Núvols, una secció digital que agruparà des d’experiències artístiques fins als tallers dels programes de formació Mestres que es Mouen i Artistes que es Mouen. Aquest nou espai en línia també acollirà les conferències i debats del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància, que es desenvoluparà els dies 20 i 21 de novembre completament de forma virtual.

La creació del Petit als Núvols garanteix la celebració d’El Més Petit independentment de les restriccions que afectin les activitats presencials, és a dir, de les funcions i els tallers familiars a diversos espais de les onze ciutats que participen al Festival: Barcelona, Sabadell, Igualada, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixac. La vessant presencial es manté a l’espera que properament es concreti quina és la previsió pel que fa al tancament d’espais escènics i culturals.

Entre d’altres continguts, el Petit als Núvols acollirà les estrenes de tres propostes creades expressament per a El Més Petit i en format digital. Es tracta de Cuc, de la companyia Animal ReligionUn dia a la jungla, de la companyia Big Bouncers; i de L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon. Les tres propostes es podran gaudir des de casa amb una entrada familiar en forma de codi que caldrà introduir a la web petitalsnuvols.elmespetitdetots.cat. L’estrena de les propostes serà el 14 de novembre, coincidint amb l’inici del Festival, però les entrades/codi ja estan a la venda al web d’Olot Cultura.

Programació presencial a Olot del festival

A Olot l’activitat presencial del festival es distribuirà en tres diumenges consecutius, del 15 al 29 de novembre. Tots tres espectacles estan recomanats especialment per a infants de 2 a 5 anys.

David Ymbernon presenta el diumenge 15 de novembre a les 17 h L’Odissea de Latung La La. Ës una obra escènica poètica i parateatral, amb una gran càrrega de poesia visual.

El diumenge 22 de novembre a les 12 i a les 17 h, veurem l’espectacle de circ …i les idees volen, d’Animal Religion. Aquest és un espectacle fresc, amb escenes plenes de complicitat amb el públic. A través del gest, el so, la mirada o el tacte es convida el públic a participar en aquest viatge ple d’acrobàcia, humor, joc, llum i música.

Finalment, l’últim espectacle presencial del festival serà el diumenge 29 de novembre a les 16.30 i a les 18 h, amb , de la Companyia Maduixa. Dansa, arts plàstiques i audiovisuals per gaudir en família d’una proposta màgica. És una proposta que també forma part de la programació d’El Petit Format, de Rialles i també és una rèplica del Sismògraf.

Més informació d’El Més Petit de Tots
Accedeix al Petit als Núvols

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top