fbpx

El mes de novembre és un mes de festivals a Olot: Lluèrnia, ElPetit, olot.doc i El Petit Format. Cadascun d’ells ens proposta un intensiu d’activitats relacionades amb la seva temàtica. Al Plafó hi trobareu el detall de la seva programació, així com de totes les altres activitats culturals previstes al llarg del mes que en són una bona colla. Destaquen l’espectacle Sonoma, de la reconegudíssima companyia La Veronal, l’obra de teatre Mare de Sucre, que reflexiona sobre el desig de ser mare d’una noia amb discapacitat intel·lectual; un nou concert de Jazz Olot amb Pepe Rivero i Ángela Cervantes.

L’entrevista de la contraportada és a la professora d’història d’art contemporani a la Universitat de Girona, Maria Lluïsa Faxedas, comissaria de l’exposició dedicada a Anna Manel·la, que es pot veure a la Sala Oberta 1 i a la Sala Oberta 2 fins al 15 de gener. A més, el dissabte 12 de novembre, a les 11.30 h, es prsentarà el llibre Anna Manel·la. La dona i el mur, un recull de textos que evoquen la figura personal i artística de l’artista.

Descarrega’t el Plafó del mes de novembre del 2022

Com sempre, el Plafó surt acompanyat d’El Cartipàs amb articles de Domènec Moli, Joan Barnadas, Iona Pujol i Sala, Xavier Puigvert i Gurt o Emili Bassols i Isamat, entre d’altres.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de novembre del 2022

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top