fbpx

La programació de la temporada de gener a juny d’Olot Cultura centra la portada del Plafó del mes de gener. A l’interior, s’explica detalladament els recursos educatius, una part menys visible però clau de la gestió cultural de la ciutat. També es dedica un apartat al Cantagran i al Tots Dansen, que comença aquest mes de gener.

A l’apartat de notícies, s’informa dels tres clubs de lectura organitzats des del Festival MOT, i també s’anuncia el projecte de Noves Escenes, impulsat des de la Xarxa Transversal. El Plafó, com sempre té l’agenda on s’hi poden trobar totes les activitats culturals del mes de gener. L’entrevista de la contraportada està dedicada a Jesús Gutiérrez, director del PEHOC.

Descarrega’t el Plafó del mes de gener!

El director en funcions de la residència Faber, Francesc Serés, firma l’article de la portada del Cartipàs, la revista editada per l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i l’Institut de Cultura. Lluís Busquets dedica la tria de l’escriptor a Joan Teixidor, Domènec Moli recorda a Rafel Griera,

El primer Me’n recordo del 2019 va a càrrec de Joan Llagostera i Serra. Xavier Puigvert ret tribut a Can Joanetes, seu de l’actual Ajuntament d’Olot i David Santaeulària parla sobre pessebres. Emili Bassols, Miquel Àngel Fumanal i Joan Barnadas complenten la llista d’articulistes del Cartipàs del gener.

Descarrega’t el Cartipàs del mes de gener!

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top