fbpx

La portada del Plafó del mes de maig està dedicada a l’exposició de Dolors Rusiñol, que es pot visitar a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. A les pàgines interiors, s’explica la convocatòria de les Beques Ciutat d’Olot 2021, conjuntament amb les noves estades a la residència Faberllull. L’entrevista de la contraportada la respon l’associació El Til·ler, que a finals de maig organitza la 30a edició del Cornamusam.

A més de les novetats literàries de la Biblioteca Marià Vayreda, el calendari d’El Plafó també recull totes les activitats culturals que passaran els propers dies a Olot, fent especial atenció al projecte Donem-los la veu, organitzat pels Museus d’Olot.

Descarrega’t el Plafó del mes de maig

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Ester Santaló parla de l’evolució de la gramàtica del català. Comparteix pàgina amb el centenari del naixement de Ramon Grabolosa Puigredon. A les pàgines interiors, Xavier Puigvert es fixa amb el topònim Hostoles; Emili Bassols recorda els concursos de cants de grill; i Maria Margalef firma el Me’n recordo número 66, on explica les seves vivències a l’Hotel Europa.

Els altres articles d’El Cartipàs d’aquest mes de maig van a càrrec de Margarida Casacuberta, Joan Barnadas, Domènec Moli, Joan Tresserras, Josep M. Muñoz i Jesús Gutiérrez.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de maig

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top