fbpx

La portada del Plafó del mes de març està dedicada a la Setmana Mallorquina, les activitats de la qual surten àmpliament detallades a les pàgines interiors de la revista. El Festival El Mini, que se celebrarà del 12 al 15 de març, és el tema del mes. A més, l’entrevista de la contraportada la responen els seus organitzadors. A l’apartat de notícies, s’explica el projecte Zona B de cultura als barris, la programació del Sismògraf, del MOT i també que properament s’obrirà la convocatòria de subvencions per a entitats culturals.

Descarrega’t el Plafó del mes de març

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Joel Piqué parla de l’Observatori d’Humanitats en Medicina. Comparteix espai amb el centenari de l’empresa de transports Teisa. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en el topònim de Gitarriu i Margarida Casacuberta s’atura en la història de l’Hotel del Parc Vell. Domènec Moli retrata la figura de Josep M. Buch.

El M’en recordo d’aquest mes el firma Manel Compte. Altres articles del Cartipàs van a càrrec de Joan Tresserras, Jaume Bosquet, Emili Bassols, Joan Barnadas i Quim Roca.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de març

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top