fbpx

La portada del Plafó del mes de març està dedicada al Festival MOT, que se celebrarà el 28, 29 i 30 de març a la sala El Torín, amb diferents converses centrades en la Mediterrània. A l’interior, hi ha una doble pàgina on s’explica tota la programació del festival i l’entrevista de la contraportada està dedicada a Manuel Forcano, comissari del MOT 2019.

Al Festival El Mini, que tindrà lloc el 14, 15, 16 i 17 de març, també se li dedica una pàgina sencera explicant-ne tota la programació. A l’apartat de notícies, també s’informa dels tallers de dansa del Sismògraf i de la nova estada de la Residència Faber dedicada a la filosofia política. Com sempre, al Plafó hi ha totes les novetats bibliogràfiques de la Biblioteca Marià Vayreda i un calendari amb totes les activitats culturals del mes a Olot i les diferents exposicions que es poden visitar a la ciutat.

Descarrega’t el Plafó del mes de març

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Àgata Losantos compara els aficionats a la lectura amb els aficionats al futbol. Josep M. Canals firma el Me’n recordo d’aquest mes, Domènec Moli dedica el seu article a recordar la figura del pintor Ramon Planes i Xavier Puigvert es fixa en els topònims Puigpardines i Capsec.

Els tècnics de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa firmen un article conjunt on reivindiquen Antoni Mauri, un dels pioners de la fotografia olotina. Emili Bassols repassa la figura d’Oriol de Bolòs, botànic olotí. Altres articles del Cartipàs els firmen David Santaeulària, Miquel Àngel Fumanal, Joan Barnadas i Miquel Puig i Reixach.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de març

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top