fbpx

La portada del Plafó del mes de novembre està dedicada al Festival Lluèrnia, que tindrà lloc del 12 al 28 de novembre a Olot. El festival s’explica àmpliament a les pàgines interiors de la revista, així com els altres dos festivals d’aquest mes: El Petit Format i El Petit. A l’apartat de notícies també s’informa del projecte YOLO que busca joves d’entre 13 i 16 anys que vulguin participar d’un espectacle de dansa contemporània amb altres joves d’Occitània. També s’explica l’adquisició d’una obra de Claudi Casanovas per part del Museu de la Garrotxa i de les peces dels Museus d’Olot que s’exposen a diferents espais de Catalunya.

L’entrevista de la contraportada la responen els Hermanos Luque, guardonats amb les Ales a la Cultura 2021. Al Plafó també s’hi poden consultar totes les novetats literàries de la Biblioteca Marià Vayreda, així com el calendari amb totes les activitats culturals que tenen lloc a Olot de l’1 al 30 de novembre.

Descarrega’t el Plafó del mes de novembre

A la primera pàgina d’El Cartipàs, els organitzadors d’Els grans interrogants de la ciència expliquen el cicle de xerrades. Comparteixen espai amb el centenari del naixement de Francesc Serrat, Cisquet. A les pàgines interiors, Àlvar Borrell explica l’estudi que es farà dels elements festius de la faràndula garrotxina presents i passats, per contrastar-ne l’evolució. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en el topònim Boïgues, i Domènec Moli recorda la figura de l’escultor Joan Ferrés. El Me’n recordo d’aquest mes el firma Bibiana Agustí Farjas. Els altres articles del Cartipàs de novembre van a càrrec de Jan Torra Terricabras, Joan Tresserras, Emili Bassols, Joan Barnadas i el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de novembre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top