fbpx

La portada del Plafó del mes de novembre esta dedicada a El Més Petit de Tots, el festival per a infants de 0 a 5 anys, que se celebra del 15 al 17 de novembre a Olot. A les pàgines interiors, a part del calendari amb totes les activitats culturals de les properes setmanes a la ciutat, s’informa dels principals festivals que tenen lloc els propers caps de setmana a Olot com són el Lluèrnia, el Més Petit de Tots, el Petit Format, la mostra Nibiru i el Festival Veus.

A l’apartat de notícies s’informa de la nova audioguia del Museu de la Garrotxa i que un quadre d’aquest museu actualment es troba a Rússia. També s’explica que més de 2.000 persones s’han beneficiat del programa Apropa Cultura a Olot i de les activitats de Som Cultura. L’entrevista de la contraportada la respon Pep Fargas, responsable del Lluèrnia.

Descarrega’t el Plafó del mes de novembre

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Joan Gay, Josep Pujol, Laura Pallàs i Anna Costal firmen un article conjunt sobre el centenari de l’Escola Municipal de Música d’Olot. Comparteixen espai amb la notícia sobre els quatre-cents anys del procés inquisitorial de Pere Torrent. El Me’n recordo d’aquest mes va a càrrec de Santi Colomer i Joan Tresserras recorda les vivències del seu barri, el Carme.

Domènec Moli repassa la figura d’Anton Guàrdia, Albert Martí explica la història de l’Arxiu d’Arxius Trincheria i Xavier Puigvert reflexiona sobre el camí de la teuleria a la secció Els noms de la terra. Joan Barnadas, Emili Bassols i Margarida Casacuberta firmen els altres articles del cartipàs d’aquest mes.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de novembre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top