L’Ajuntament d’Olot impulsa aquest estiu dues propostes per a infants i joves que estenen l’oferta temàtica de casals d’estiu a la ciutat.

Un casal de ciència i un casal cultural que es portaran a terme els matins durant el mes de juliol i els infants i joves s’hi podran apuntar per setmanes.

Els infants d’11 i 12 anys (nascuts els anys 2011 i 2012) tindran l’opció, aquest estiu, de participar al Casal de Ciència Espai Cràter. Una nova activitat per als nens i nenes que té la voluntat d’ampliar les opcions de lleure durant l’estiu i donar resposta a inquietuds que, fins ara, no estaven prou representades en les propostes de l’Estiu Riu. El Casal de Ciència Espai Cràter està pensat per acostar la ciència de forma divertida i motivadora i despertar la curiositat i el gust per les disciplines científiques. Els temes que es tractaran estaran relacionats amb el planeta, la Garrotxa i amb l’Espai Cràter. Cada setmana es dedicarà a una temàtica: com és el nostre planeta; què són els volcans i les erupcions; els volcans com l’origen de la terra, i la relació que tenen i han tingut els volcans amb la nostra comarca. Es farà a l’Espai Cràter de dilluns a divendres del mes de juliol de 9 a 13 h.

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat, aquest 2023 es tornarà a oferir el Fart@ d’avorrir-me, un casal de continguts culturals dirigit a joves de 12 a 16 anys (nascuts els anys 2007, 2008, 2009 i 2010) amb inquietuds artístiques i creatives. Cada setmana es dedicarà a una disciplina artística que es tractarà des de múltiples perspectives: laboratori d’art (dibuix, còmic, vídeo, performances,…); composicions musicals, literàries i coreogràfiques; còmic manga, i cant i interpretació.

Els dos casals es faran durant els matins del mes de juliol i els joves s’hi podran apuntar per setmanes. Les activitats es faran de dilluns a dijous i, els divendres es farà una activitat de lleure relacionada amb el que han treballat durant la setmana.

Les inscripcions es faran del 2 al 14 de maig, igual que la resta de propostes que formaran part del catàleg Activa l’Estiu 2023 en l’apartat d’Estiu Riu.

Informació del Casal de Ciència Espai Cràter

 

Informació del Casal Cultural Fart@ d’avorri-me

 

Consulta tota la guia Activa l’estiu