fbpx

La Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals i la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials i Humanes donaran 4.500 euros cadascuna al projecte guanyador dels seus respectius camps en l’àmbit de la Garrotxa.

 Els projectes per optar-hi es poden presentar fins al 30 de setembre.

Ja s’ha obert el període de presentació de projectes a les Beques Ciutat d’Olot 2023, que tenen per objectiu fomentar la recerca en l’àmbit de la Garrotxa en els camps de la història, la geografia, la literatura, el dret, la filologia, l’art, l’economia o les ciències socials, en el cas de la Beca Ernest Lluch, i en els camps de la geologia, l’ecologia, la zoologia, la botànica o el medi ambient, en el cas de la Beca Oriol de Bolòs.

Cadascuna de les Beques estan dotades amb 4.500 euros i hi poden optar tant persones individuals com col·lectius. Tal com es va introduir en l’anterior convocatòria, la documentació es pot presentar de forma telemàtica, a més de presencialment. Els candidats hauran d’adjuntar el seu currículum i el projecte de treball amb informació dels objectius que es volen assolir, la metodologia que s’utilitzarà, els resultats que s’esperen obtenir i les fonts d’informació i la bibliografia de referència.

El termini de presentació de projectes finalitzarà el 30 de setembre i el veredicte es farà públic durant el mes de novembre del 2023.

El jurat de les dues beques es manté respecte l’any passat. El de la Beca Ernest Lluch estarà format per Margarida Casacuberta, Jordi Feu, Rosa Lluch, Antoni Mayans i Sigrid Werning i el de la Beca Oriol de Bolòs per Joan Bach, Sara Sánchez, Laura Puigbert, Francesc Còrdoba i Xavier Oliver.

La Beca Ernest Lluch de Ciències Socials i Humanes és convocada per l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot, per mitjà de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. La Beca Oriol de Bolòs de Ciències Natural 2022 és convocada per l’Ajuntament d’Olot, per mitjà de l’Espai Cràter i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Consulta les bases de la Beca Ernest Lluch 2023
Consulta les bases de la Beca Oriol de Bolòs 2023

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top