fbpx

Albert Grabulosa moderarà dues sessions sobre ‘Un món a l’abast de la mà’, de Maylis de Kerangal, i ‘Ignot’, de Manuel Baixauli.

Participar-hi és gratuït i només cal inscriure’s al web del Festival MOT.

El MOT escalfa motors amb dues sessions del club lectura del festival. Es comentaran dos llibres de dos autors que vindran a Olot a la primavera. La primera sessió girarà al voltant d’Un món a l’abast de la mà, de Maylis de Kerangal. Serà el dimecres 10 de febrer a les 19 h a La Carbonera. A la segona sessió es debatrà Ignot, de Manuel Baixauli, el dimecres 10 de març a la sala d’actes de l’Hospici.

Tots dos autores parlen des de la literatura de com percebem les obres d’art i de l’espurna creativa que les origina. Per aquest motiu, les sessions es faran al febrer i al març a dos equipaments culturals de la ciutat dedicats a disciplines que s’entrellacen amb la narrativa.

Participar-hi és gratuït i els participants poden inscriure’s a través del web del MOT fins que s’exhaureixin les quinze places disponibles per sessió. El llibre de la primera sessió es podrà recollir a la Biblioteca a partir del 19 de gener, mentre que el de la segona sessió estarà disponible a mitjan febrer. Es pot assistir a totes dues o només a una de les dues.

Totes dues sessions estaran conduïdes per Albert Grabulosa, que ha impartit tallers d’escriptura i lectura a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, entre d’altres.

Inscriu-te al club de lectura

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top