fbpx

El Plafó del mes de novembre dedica la portada al Festival Lluèrnia, que se celebrarà el proper dissabte dia 10 de novembre. Olot comença un mes ple de festivals, amb El Més Petit de Tots, el Petit Format i la mostra Nibiru, a més del Lluèrnia. Tots ells tenen el seu espai a l’interior de la revista.

A l’apartat de notícies, s’explica la iniciativa de Cultura a l’aparador, impulsada conjuntament amb l’Associació de Comerciants d’Olot. També s’informa del balanç del programa Apropa Cultura, que reserva entrades dels esdeveniments culturals d’Olot als col·lectius en risc d’exclusió social. Aquest novembre, la Biblioteca Marià Vayreda comença una nova edició de clubs de lectura per a adults. Expliquem tots els llibres que es comentaran aquest curs a la biblioteca.

L’entrevista de la contraportada està dedicada a la mostra Nibiru, un nou esdeveniment que comença aquesta tardor a Olot. Les exposicions del mes, les novetats a la biblioteca i l’agenda amb totes les activitats també són les protagonistes del Plafó del mes de novembre.

Descarrega’t El Plafó del mes de novembre

El Cartipàs dedica la seva portada als canvis de nom en l’espai públic impulsats per motivacions polítiques. Comparteix portada amb el centenari de Joan Casulà i Vilanova, un olotí implicat en la vida teatral de la ciutat.

A l’interior, Domènec Moli dedica un article a Josefina Vidal, Guillem Moliner reflexiona sobre el conjunt arquitectònic de la plaça de Manuel Malagrida, Emili Bassols analitza l’impacte dels gats assilvestrats i Xavier Puigvert s’atura en el topònim Bigues. El me’n recordo d’aquest novembre el firma Olga Sacrest.

Al Cartipàs també es poden llegir articles de Joan Barnadas, David Santaeulària i Josep Vilar.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de novembre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top