fbpx

La portada del Plafó del mes d’abril està dedicada al Festival Sismògraf, que tindrà lloc del 25 al 29 d’aquest mes a Olot. El Sismògraf és precisament el tema del mes de la revista, amb una doble pàgina on es pot consultar tota la programació del festival. A l’apartat de notícies s’informa del lliurament de les Ales a la Cultura a Carme Simon, de l’inici de la gira de celebració del desè aniversari d’El Pot Petit amb un concert el 6 de juliol a la plaça de braus, i de la nova aplicació per a mòbils d’Olot Cultura amb l’agenda amb totes les activitats culturals que passen a la ciutat.

El programador musical d’Olot, Jordi Serrat, és el protagonista de l’entrevista de la contraportada. Serrat explica les línies que regeixen la tria de concerts que podem escoltar a Olot i també la campanya de “La música la tens a tocar”, que s’ha iniciat recentment. El Plafó també recull les novetats bibliogràfiques de la Biblioteca Marià Vayreda i una agenda amb totes les activitats culturals de les properes setmanes a Olot.

Descarrega’t el Plafó del mes d’abril

A la primera pàgina d’El Cartipàs, els membres d’Idesga firmen un article que reflexiona sobre la trajectòria de l’entitat, ara que es dissol després de vint anys. Comparteix espai amb el cinquantè aniversari de la constitució del municipi de La Vall d’en Bas, que va agrupar els nuclis de Joanetes, Sant Privat, La Pinya i Sant Esteve d’en Bas. A les pàgines interiors, Lluís Busquets i Grabolosa firma un article dedicat a La Punyalada, de Marian Vayreda, i Domènec Moli recorda a Bartomeu Vergés.

Maria Teresa Tresserras firma el Me’n recordo d’aquest abril, Albert Rovirola es fixa en el Puigsacalm a La tria de l’excursionista i Xavier Puigvert dedica un article al fons patrimonial del Mas Sobeies. Joan Barnadas, Emili Bassols i David Santaeulària també publiquen les seves reflexions a El Cartipàs d’aquest abril.

Descarrega’t El Cartipàs del mes d’abril

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top