fbpx

El Plafó del mes de desembre avança els principals espectacles i concerts que es programaran a Olot a principis del 2019. Tota la programació es descobrirà el dilluns 17 de desembre a la tarda i les entrades es posaran a la venda el dimarts dia 18 a les 10 h.

Les pàgines centrals del Plafó també dediquen especial atenció a la Mostra de Pessebres d’Olot i al Festival Veus, explicant-ne tota la programació. L’entrevista està dedicada a Pep Garcia, per explicar l’exposició sobre Peret Blanc de Beget.

A l’apartat de notícies també s’expliquen les dates, la temàtica i alguns dels autors ja confirmats al Festival MOT 2019. Igualment es recorden els projectes guanyadors de les Beques Ciutat d’Olot 2019 i s’anuncien els temes de les estades que hi haurà a la residència Faber els primers mesos de l’any que ve. Com sempre, El Plafó recull totes les activitats culturals de les properes setmanes a Olot, així com les novetats literàries de la Biblioteca Marià Vayreda.

Descarrega’t el Plafó del desembre del 2018. 

Pel que fa al Cartipàs, la primera pàgina repassa els trenta anys d’història dels consells comarcals, que comparteix espai amb el centenari de l’escola de Les Planes d’Hostoles. Miquel Bartri signa el Me’n recordo d’aquest mes i Miquel Macias i Arau parla sobre el Pit-roig, un petit gran ocell.

Domènec Moli ret memòria a Joaquim de Trincheria i Xavier Puigvert reflexiona sobre el topònim Fares. L’historiador Albert Reixach es fixa amb els primers forasters que van visitar Santa Pau i Emili Bassols tracta la biodiversitat de les depuradores. David Santaulària i Joan Barnadas també escriuen al Cartipàs del mes de desembre.

Descarrega’t el Cartipàs del desembre del 2018.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top