fbpx

La portada del Plafó del mes de desembre reflecteix l’ambient nadalenc que es viurà aquest mes a la ciutat. A les pàgines interiors s’explica àmpliament el festival El Mini, que passarà durant el pont del desembre, els pessebres que es podran veure en diversos espais de la ciutat fins passat Reis, així com les diferents representacions dels Pastorets, i tota la resta d’activitats culturals previstes per als propers dies a Olot.

L’entrevista de la contraportada la respon Tània Puigvert, responsable de la sala infantil de la Biblioteca Marià Vayreda, que explica el nou espai de jocs que s’ha habilitat. A l’apartat de notícies, s’expliquen tots els detalls del MOT 2022 i es recull els guanyadors de les Beques Ciutat d’Olot 2021.

Descarrega’t el Plafó del mes de desembre

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Xevi Rossell reflexiona sobre com la pandèmia ha afectat als grups de teatre amateurs. Comparteix espai amb el centenari de la revista Esplais Literaris. Joan Barnadas recorda la figura de Josep Catà i Tur, que va morir aquesta tardor. El me’n recordo del desembre el firma Miquel-Àngel Codes. A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa amb els topònims Fontfreda i Fredera, mentre que Domènec Moli recorda a Jaume Gascon i Rodà.

Joan Barnadas, Miquel Àngel Fumanal, Emili Bassols Isamat i Joan Tresserras firmen els altres articles que es poden llegir aquest desembre a El Cartipàs.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de desembre

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top