fbpx

La portada del Plafó del mes de febrer està dedicada als murals d’art urbà pintats a diferents parets del barri de Sant Miquel. A l’interior de la revista, a l’apartat de notícies, s’informa detalladament del projecte. La programació del Mini, el festival de música independent i alternativa, també té un lloc a la pàgina de notícies, compartint espai amb la nova estada de la residència Faber, dedicada a les escoles al segle XXI.

L’entrevista de la contraportada la responen els membre d’Idesga, que deixa l’activitat després de quasi vint anys treballant com a associació. El Plafó també fa balanç de l’ocupació als espectacles de pagament de la temporada passada i també s’hi poden trobar les entrades venudes. Les últimes novetats a la biblioteca Marià Vayreda i el calendari amb totes les activitats culturals de la setmana que ve a Olot són també alguns dels continguts del Plafó número 150.

Descarrega’t el Plafó del mes de febrer

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Quim Domene explica les seves vivències personals al voltant de La Càrrega, coincidint amb el centenari aquest 2019 de l’arribada del quadre a Olot. També a la primera pàgina es recorda un altre aniversari, el centenari de la publicació del llibre Arquitectura popular, escrit per Joaquim Danés i Torras.

Domènec Moli recorda la figura de la nedadora olotina Montserrat Tresserras; a Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa en el topònim Rotllan; i Antoni Mayans explica les experiències cinematogràfiques de l’Institut Montsacopa. Precisament l’arxiver Antoni Mayans és qui signa el Me’n recordo d’aquest febrer. Al Cartipàs també hi ha textos de Joan Barnadas, Xavier Solà, David Santaeulària, Josep Garcia i Emili Bassols.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top