fbpx

La portada del Plafó del mes de febrer està dedicada a l’exposició “Realisme(s) a Catalunya (1917-1936). Del Picasso clàssic al Dalí surrealista”, que s’inaugura aquest dissabte a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa. L’exposició també s’explica àmpliament en les dues pàgines dedicades al tema del mes. A l’apartat de notícies s’explica els clubs de lectura que s’organitzen des del Festival MOT, també es fa balanç de l’exposició “Jo l’exposo”, s’anuncia que ja s’ha obert la convocatòria per participar a la Biennal Olot Fotografia i es recullen els tres concerts que Txarango farà a Olot en la seva gira de comiat.

L’entrevista de la contraportada la responen els membres de Rialles Olot, que aquest 2020 celebren el 40è aniversari de l’entitat. El Plafó, com sempre, recull les novetats de la Biblioteca Marià Vayreda, a més de l’agenda amb totes les activitats i exposicions dels propers dies a la ciutat.

Descarrega’t el Plafó del mes de febrer

A la primera pàgina d’El Cartipàs, la junta del Casino Olotí replica dos articles escrits per Joan Barnadas en anteriors números de la revista, on es parlava de l’entitat. Comparteix espai amb els 300 anys del naixement de Fra Lluís d’Olot. A les pàgines interiors, Xavier Calm explica que 12 ajuntaments de la Garrotxa han cedit els fons documentals dels respectius arxius a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Clàudia Pujol firma el Me’n recordo d’aquest mes, Domènec Moli recorda la figura de Frederic Comellas, Xavier Puigvert es fixa en el topònim Jou i Raül Valls firma un article sobre els fets del Puigvert a Sant Iscle de Colltort. Margarida Casacuberta, Joan Barnadas, Emili Bassols, Joan Tresserras i Jaume Bosquet són els responsables dels altres articles presents al Cartipàs.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de febrer

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top