fbpx

La portada del Plafó del mes de febrer està dedicada a l’exposició “La Càrrega o la violència de l’Estat contra el poble”. A l’interior de la revista s’informa detalladament de la mostra, així com de les activitats complementàries que s’organitzen al maig en relació al Dia Internacional dels Museus. A l’apartat de notícies, s’informa de la cessió de peces de Ramon Amadeu de la família De Bolós als Museus d’Olot, també es fa balanç de l’onzena edició del Festival Sismògraf i s’explica la nova estada de la Residència Faber, dedicada a la Robòtica.

L’entrevista de la contraportada la respon Carme Simon, que aquest proper cap de setmana rebrà les Ales a la Cultura. Les últimes novetats a la biblioteca Marià Vayreda i el calendari amb totes les activitats culturals de la setmana que ve a Olot són també alguns dels continguts del Plafó número 153.

Descarrega’t el Plafó del mes de maig

A la primera pàgina d’El Cartipàs, Miquel Àngel Fumanal explica els objectius que s’ha marcat la nova junta del PEHOC, renovada recentment. Comparteix espai amb el record de la vaga per les vuit hores dels obrers de les fàbriques del voltant del Fluvià.

Antoni Mayans dedica un article a subratllar la feina feta per Carme Simon, guardonada amb les Ales a la Cultura 2019, Xavier Aguilar firma el Me’n Recordo d’aquest mes, Domènec Moli recorda la figura de Francesc Batlle i Joan Brugada recorda la crisi del 1969 a la revista Olot-Misión quan un grup de joves van firmar un article criticant el model de festes del Tura.

El Cartipàs també recull altres articles firmats per Xavier Puigvert, Joan Barnadas, David Santaeulària, Emili Bassols i Maria Domene-Danés.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de maig

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top