fbpx

La portada del Plafó de març està dedicada a Guillem Roma, que a finals de mes actua a Olot per presentar el seu nou disc. A l’interior, el calendari mostra totes les activitats culturals programades per als propers dies a la ciutat, posant especial atenció al Festival MOT, que tindrà lloc del 25 al 27 de març a la sala El Torín. Precisament, la contraportada de la revista està dedicada al Festival MOT. La seva coordinadora, Àgata Losantos, explica com serà el MOT INS que passarà dues setmanes abans del festival i on hi participaran alumnes d’ESO i Batxillerat de la ciutat.

A l’apartat de notícies, s’explica que el Sismògraf es farà de manera presencial allargant-se en el temps. També es recull la gratuïtat dels Museus d’Olot durant el confinament comarcal i les estades previstes per aquest març a la Residència Faber.

Descarrega’t el Plafó del mes de març

A la primera pàgina d’El Cartipàs, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, firma un article on explica la voluntat d’unir les àrees de Cultura i Educació de la ciutat per tal de treballar conjuntament. Comparteix pàgina amb la commemoració del 200 aniversari del primer plànol de la Vila d’Olot.

A Els noms de la terra, Xavier Puigvert es fixa amb el topònim d’Els Gorrancs; Domènec Moli retrata a Manel Puigbò  i Carles Llorenç firma el Me’n recordo d’aquest mes. Emili Puigvert, Josep M. Muñoz, Margarida Casacuberta, Joan Barnadas i Miquel Àngel Fumanal són els autors de la resta d’articles que s’inclouen a El Cartipàs de març.

Descarrega’t El Cartipàs del mes de març

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top