fbpx

Se suspenen totes les activitats per evitar rebrots en la propagació de la COVID-19.

L’Ajuntament d’Olot donarà suport a les entitats implicades per continuar endavant amb la seva activitat.

L’Ajuntament d’Olot decideix suspendre les Festes del Tura previstes del 4 al 8 de setembre del 2020. La decisió s’ha aprovat amb el consens de tots els grups polítics amb representació al consistori i d’acord amb la Comissió de Festes. Amb aquesta mesura es vol evitar el risc de rebrot de la COVID-19 a la ciutat.

Des de l’ajuntament s’assegura que es reunirà amb totes les entitats i associacions que tenien barraques a les últimes edicions de les Festes del Tura per donar-los suport i estudiar com poden mantenir la seva activitat habitual al llarg de l’any sense els ingressos que obtenien els dies de festa major.

Durant els darrers mesos, els tècnics de l’àrea de Festes i de la Comissió de Festes havien estat treballant en una programació adaptada a la situació actual, anul·lant els actes multitudinaris i apostant per esdeveniments de petit format on es mantingués la distància social. Tot i així, finalment s’ha decidit no tirar-los endavant i anul·lar les Festes del Tura del 2020 per evitar el contagi de la COVID-19.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top