El Petit Format torna a Olot en una nova edició que tindrà lloc del 23 al 26 de novembre.

El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc interpretada per Pere Arquillué arriba a la programació del Festival de la mà d’Olot Cultura.

El Petit Format és un festival de teatre nascut a Olot l’any 2015 amb un objectiu molt clar: aconseguir un vincle especial entre l’espectador i l’artista. Enguany, el festival arriba ala novena edició i tindrà lloc durant els últims dies del mes, del 23 al 26 de novembre.

De la programació, en destaca la nova peça interpretada per Pere Arquillué El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, una obra que Olot Cultura i la organització del Festival han portat conjuntament a Olot. Un altre espectacle significatiu serà Teatro da mangiare?, on els espectadors podran gaudir de productes típics italians mentre la companyia Teatro delle Ariette fa el seu espectacle.

Com ja és habitual, el festival aposta per espais no convencionals per fer les obres de teatre i enguany una d’elles, Costura, tindrà lloc al taller de Noni Barea. A l’exhaurir entrades aviat, es va ampliar l’aforament per aquest espectacle que clourà el festival.  Per altra banda, Loco amoris també és part de la programació, una comedia desenfadada dels alts i baixos d’una parella. Finalment, Silencio d’Andrea Diaz també es podrà veure a Olot, una peça que va tenir molt bona acollida al Festival Temporada Alta.

El Festival es caracteritza per oferir espectacles de companyies professionals amb una capacitat de públic bastant reduïda i en indrets singulars i amb encant, en ocasions fora dels espais escènics convencionals i que acompanyin la intimitat que es persegueix entre qui dona vida a la peça i qui la rep.

En l’edició d’enguany es continua apostant per la vessant educativa: enlloc d’oferir les obres presentades al festival Píndoles, aquest cop es farà una representació de Costura per a l’alumnat del cicle de grau mitjà de Confecció i per al cicle de grau superior de Patronatge el dilluns 27 de novembre al matí. El Festival també continua col·laborant amb els alumnes de Fotografia de l’Escola de Belles Arts d’Olot, que faran fotos a les diverses obres del festival.

Consulta la web del festival