fbpx

Ramon, de Mar Monegal, Consevando memòria, de Patio Teatre; i Lu, de Companyia Maduixa, són tres de les propostes que es veuran en aquesta edició del festival.

L’organització crea el paquet Petit Compromís, per aquell públic fidel que vol assegurar-se una butaca als espectacles abans no es posin a la venda les entrades.

El Petit Format, el festival d’arts escèniques organitzat per Una Càpsula de Teatre,ha avançat alguns dels espectacles que es podran veure en aquesta edició del 2020, que tindrà lloc del 26 al 29 de novembre a Olot. El festival aposta un any més per espectacles amb un segell de qualitat i una proximitat evident. El fil conductor d’aquesta edició del Petit Format és mantenir la memòria.

Aquesta tardor a Olot es podrà veure Ramon, una monòleg escrit i dirigit per Mar Monegal i interpretat per Francesc Ferrer, que mostra com certes circumstàncies de la vida poden ocasionar un retrobament amb el passat. L’espectacle ha guanyat el premi a millor text teatral als Premis de la Crítica 2020.

Un altre dels espectacles ja confirmats és Conservando memòria, de Patio Teatre. Es tracta d’un espectacle de teatre de text combinat amb teatre d’objectes on es parla del desig de conservar la memòria dels avis per entendre i rememorar la història de persones que han estat importants a les nostres vides.

L’última de les propostes és Lu, de la Companyia Maduixa. L’obra tracta sobre el poder de la creativitat i la imaginació com a forma d’evasió davant la crueltat i la duresa de la vida.

Paquet Petit Compromís

El Petit Format posa en funcionament el paquet Petit compromís, amb el qual es vol agrair a totes aquelles persones que any rere any han confiat amb l’organització i venen a veure els espectacles. Tothom qui ho vulgui pot comprar aquest paquet que val 15 euros i dona dret a adquirir entrades anticipades per a dos dels espectacles abans no es posin a la venda. El paquet es pot comprar ja a la pàgina web del festival.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top