fbpx

Se celebrarà del 25 al 28 de novembre, a Olot.

Estigmes i El bon policia són dues de les obres que es podran veure.

Del 25 al 28 de novembre del 2021 Olot acollirà la setena edició d’El Petit Format, el festival de teatre de la ciutat que ja està més que consolidat per part del públic.

Una de les obres que s’hi podrà veure és ESTIgMES. Interpretada per Concha Milla aquesta peça retrata els estigmes que s’imposen a les dones quan aquestes tenen el desig de ser mares però no ho poden ser. Davant dels “per què?” que demana la societat per no complir amb el rol que se suposa que els correspon, Milla vol respondre altres preguntes, aquelles que ningú no fa i que segur que són les més necessàries perquè trenquen tots els tabús.

Una altra de les obres que formarà part del cartell d’enguany és El bon policia. Aquesta comèdia, escrita per Santiago Rusiñol, va provocar un gran enrenou de crítica quan es va estrenar, el 1905, i ara, més de cent anys després, continua estant d’actualitat, ja que retrata els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia en la societat en què ens ha tocat viure.

Per poder veure aquestes dues peces es posaran a la venda les entrades de manera anticipada a finals de juny. Les dates concretes, el lloc per fer la compra i tota la resta d’obres que formaran part d’aquesta edició s’aniran anunciant properament a través de les diverses xarxes socials.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top