fbpx

El festival El Petit Format 2022 se celebrarà del 24 al 27 de novembre i portarà a la ciutat propostes teatrals de proximitat amb els espectadors i en espais especials a més de píndoles de microteatre per als estudiants de segon d’ESO.

You say tomato, Open door, Normalmente o viceversa, El gegant del pi, Batec, Pòsit i Rodoreda comentada són les obres que integren el cartell d’enguany.

Un any més, des del festival se segueix tenint la col·laboració dels Recursos Educatius de l’Ajuntament d’Olot, i per això serà possible que els joves de 2n d’ESO dels instituts olotins puguin gaudir de tres peces de microteatre, I si…, La píndola i Zoides, en espais diversos de la ciutat. També es continuarà comptant amb la participació dels alumnes de 2n de Fotografia de l’Escola d’Art d’Olot, els quals retrataran els diversos espectacles.

El Petit Format és un festival de teatre que va néixer el 2015 amb un objectiu molt clar: aconseguir una unió especial entre l’espectador i l’artista. Per aquest motiu, s’ofereixen peces de companyies professionals amb una capacitat de públic bastant reduïda i es busquen indrets singulars que promoguin la intimitat entre qui dona vida a la peça i qui la rep. Una de les novetats més destacades d’enguany és que s’amplien els espais de representació, ja que tant la plaça Mercat, l’Espai Cràter, l’Escola de Belles Arts i Els Catòlics seran l’escenari d’algunes de les obres.

Amb aquesta vuitena edició, el festival s’ha convertit en una proposta cultural de referència que vol apostar per fidelitzar els espectadors de convocatòries anteriors i també per atraure’n de nous. Novament s’ha comptat amb Ramon Almeda per dissenyar el cartell, on un conjunt de peixos decideix abandonar per una estona el seu hàbitat de sempre per deixar-se sorprendre.

Totes les entrades es poden adquirir a www.elpetitformat.com i a l’apartat entrades d’aquest mateix web.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top