fbpx

Amb l’inici de la tardor torna El Plafó i el Cartipàs, amb tota la informació cultural d’Olot durant el mes d’octubre. La portada d’El Plafó està dedicada a l’exposició “Josep Berga i Boada. El despertar de les coses i dels adormits”, que es pot veure a la Sala Oberta i la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa.

A les pàgines interiors, el tema del mes és les activitats que s’organitzen a la ciutat per celebrar l’Any Fabra. A més, els lectors de la revista també trobaran el calendari amb totes les activitats previstes els propers dies a la ciutat, informació dels diferents exposicions que es poden visitar a Olot i les principals notícies culturals com la celebració del centenari de la Biblioteca, la nova seu de l’Àmbit Sant Lluc o l’inici de curs a la residència Faber, entre altres.

L’entrevista de la contraportada està dedicada a la Greda Street Band, que diu adéu als escenaris després de 10 anys tocant junts, en un concert que se celebrarà el dissabte 13 d’octubre a la sala El Torín.

Descarrega’t El Plafó del mes d’octubre del 2018

Pel que fa al Cartipàs, Lluís Agustí reflexiona a la primera pàgina si segueixen tenint sentit les biblioteques públiques avui en dia. El me’n recordo de la contraportada el signa el subdelegat del govern a Girona, Albert Bramon. Bramon comparteix pàgina amb un article d’Antoni Mayans recordant la figura de Joaquim de Trincheria, mort aquest estiu.

A l’interior, Domènec Moli recorda un altre olotí mort recentment: Àngel Vinyet. Moli repassa el carismàtic pintor, a qui defineix com “un àngel amb bicicleta”. Emili Bassols reflexiona sobre les papallones del boix que han envaït la Garrotxa i Xavier Puigvert explica el topònim “Corades”.

David Santaulària, Joan Barnadas i Joaquim M. Puigvert són alguns altres dels signants del Cartipàs d’aquest mes d’octubre.

Descarrega’t El Cartipàs del mes d’octubre del 2018.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top