La revista el Plafó és un butlletí d’actualitat cultural que edita Institut de Cultura d’Olot mensualment, d’octubre a juny.

Una de les finalitats del Plafó és la de ser una agenda cultural on s’hi inclou informació de tota aquella activitat de caire cultural que s’organtiza a Olot durant el mes en qüestió tant des de l’Institut de Cultura com des de les entitats de la ciutat. D’altra banda, té la voluntat d’informació de temes d’actualitat cultural a través de notícies i d’una entrevista a la contraportada. També s’hi recullen les novetats editorials de la Biblioteca Marià Vayreda.

El Plafó va néixer l’any 1997 amb la voluntat d’aglutinar en una mateixa publicació la informació dels diversos equipaments culturals de la ciutat que, durant els anys de la regidora de Cultura d’Olot Anna Plana, van començar a caminar junts. Va anar evolucionant i, l’any 2002, es va dividir en dues parts: el Plafó, amb la informació cultural pròpiament dita, i El Cartipàs, format per textos d’opinió, recerca i informació sobre patrimoni cultural de la ciutat. El Plafó va complir 100 números el maig del 2013.

Des dels inicis, aquest butlletí ha anat evolucionant i s’han fet diversos canvis en el disseny. El darrer va ser el mes de gener de 2017 que destaca per la impressió a tot color.

ÚLTIM PLAFÓ

MARÇ 2020

Descarrega'l

PLAFONS ANTERIORS