fbpx

S’han programat tres tallers de Twerk i Booty dance per a joves i adults durant els dies de Setmana Santa

Es farà un taller de moviment per a adults a Les Planes d’Hostoles i la Vall d’en Bas i un altre de dansa i moviment a la Vall de Bianya.

Inscripcions obertes pels diferents tallers de dansa organitzats pel festival Sismògraf. En aquesta edició s’han preparat cinc propostes ben diferents, tant per a adults com per a joves.

Aquest any, tothom qui ho vulgui podrà aprendre a ballar Twerk i Booty dance. S’han programat tres tallers del 15 al 17 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa. De 10.30 a 11.30 h, es farà un taller per a nois i noies de 13 a 15 anys. De 12 a 13 h, seran els joves majors de 16 anys els que podran aprendre aquest tipus de ball. Totes dues formacions aniran a càrrec de Marta Munyoz Masó i tenen un preu de 12 euros cadascuna.

Els adults podran aprendre Twerk i Booty dance amb Kim Jordan, del 15 al 17 d’abril de 18.30 a 20 h. Originària de Seatle (EUA) i afincada a Barcelona, Kim Jordan és la creadora de l’esglògan Twerk is not a crime. Jordan opina que ballar amb el cul i els malucs agilitza els fluxos d’energia del cos i, a més, es posa bé. És una manera de tenir un control sobre el cos i la sexualitat. Participar al taller val 15 euros.

Un altre dels tallers del Sismògraf tindrà lloc a Les Planes d’Hostoles i a la Vall d’en Bas tots els dissabtes del mes de març i els dies 6, 15, 16 i 17 d’abril. Es tracta d’un taller de moviment per a adults que recrea la trobada còmplice entre les dones que rentaven la roba a mà en un safareig públic. Els participants del taller formaran part de l’espectacle La bugada, que es podrà veure el 7 d’abril a Les Planes d’Hostoles, el 13 d’abril a La Pinya i el 27 d’abril a Olot dins la programació del Sismògraf 2019. El taller val 30 euros per participant.

Isidre Rebenaque CruzGaig i Pau Marcos Vicens són els responsables del darrer taller de dansa del Festival Sismògraf, que tindrà lloc al Centre Cívic de la Vall de Bianya tots els dimarts entre el 26 de març i el 18 de juny, de 18 a 20 h. Brots / La Primavera la sang altera és un taller de dansa i moviment amb improvisació musical en directe.  El preu per participar-hi és de 30 euros.

  • Tothom qui vulgui participar en algun dels tallers cal que enviï un correu electrònic a educatiusescenics@olot.cat amb la seva inscripció, abans del 15 de març.

Inscriu-te!

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top