fbpx

Avui ha començat una nova edició del projecte Tots Dansen. 150 alumnes de 2n i 3r d’ESO de l’institut Bosc de la Coma i l’Escola Cor de Maria ballaran una coreografia de Constanza Brncic, inspirada en els carrers de les ciutats. Des d’ara fins a finals d’abril, cada setmana assajaran la coreografia a la classe d’Educació Física, acompanyats d’Èlia Teis, una formadora olotina que farà d’enllaç entre la coreògrafa i els alumnes. Dos dies faran un assaig conjunt al Teatre Principal d’Olot i el 30 d’abril a les 21 h es podrà veure la funció.

El Tots Dansen és un projecte que permet apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove. A més, també és una eina educativa per al professorat i una vivència positiva tan a nivell personal dels joves com col·lectiu entre el grup classe. Tots Dansen és una de les rèpliques del Festival Sismògraf.

Aquest dilluns els alumnes han tingut el primer contacte amb el projecte i amb la coreògrafa, que els ha explicat qui és i què vol transmetre amb el Tots Dansen. Els nois i noies també han pogut veure un documental sobre joves que ballen dansa contemporània.

Nou ciutats d’arreu de Catalunya agrupades a la Xarxa d’Activitats Culturals Transversal participen del projecte. A més d’Olot, el Tots Dansen també es representa a Granollers, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès, Manresa, Tortosa, Reus i Figueres.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top