fbpx

Et recomanem aquells espectacles pensats per veure amb els més petits.

Aquesta setmana comença el Sismògraf. Entre la programació del festival hi ha espectacles pensats per a tota la família que es podran veure al llarg del mes d’abril a Olot i a la Garrotxa. Aquesta primera setmana, us proposem visitar la instal·lació Crisálida, d’Antes Collado, que es pot veure a La Carbonera el dijous, divendres i dissabte a la tarda. Una altra de les propostes per a tots els públics és Street Pantone, de Promenade d’artiste, que es representa el divendres i dissabte al Pati de l’Hospici. També dissabte, a les 12 h a la pista d’atletisme, podeu venir a veure Cinc maneres de matar el temps, de la companyia Thomas Noone. L’endemà, el diumenge al matí, us recomanem com cada any l’itinerari de dansa al Parc Nou. A partir de les 12 h, podrem veure diferents peces breus repartides en diferents espais del parc. Dansa, enmig de la natura.

De cares a la setmana vinent, la que va del 12 al 18 d’abril, si aneu amb nens us proposem veure la instal·lació de Joan Català a La Carbonera. Es pot visitar el dimecres, dijous, divendres i dissabte, a la tarda. Seguint amb Joan Català, també podeu anar fins a Sant Joan les Fonts a veure l’espectacle Pelat, que tindrà lloc el diumenge a les 12.30 h. Un altre espectacle que podeu veure amb la família és En principi de moviment, de Toti Toronell. Es representarà el divendres, dissabte i diumenge a Can Pixola, a La Canya.

A la tercera setmana del Sismògraf, del 19 al 25 d’abril, us hem preparat un diumenge ple d’activitats per a tota la família. Al matí, podeu anar a Can Trona de la Vall d’en Bas o a la plaça Nova de Les Planes d’Hostoles a veure Aloha from Hawaii, de la Cia. Mar Gómez i la Cia. Vero Cendoya. També al matí, a les 12 h, la Cia. Anna Confetti representa A la fresca, a Sales de Llierca. A la tarda, a les 17 h al Teatre Principal d’Olot, té lloc un espectacle pensat exclusivament per als més petits. Es tracta d’Una ciutat d’ombres, de Lasala Teatre i Com un llum. Més tard, a les 19 h a Sant Jaume de Llierca, Ívida Cynara presenta Kumiko, un espectacle per a tota la família.

Per assistir a tots aquests espectacles que us proposem cal descarregar-se una entrada per tal de controlar l’aforament. En molts casos l’accés és gratuït i en d’altres té un preu molt simbòlic. Les entrades ja estan a la venda al web d’Olot Cultura.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top