fbpx

Divendres comença una nova edició del Jazz Olot amb el trio format per Yuhan Su, Zbigniew Chojnacki i Ramon Prats.

L’olotí Dani López i el duo format per Marco Mezquida i Chicuelo seran els dos altres concerts.

El Jazz Olot comença aquest divendres la dotzena temporada amb un concert que serà la primera vegada que sona. Tres músics internacionals – Yuhan Su, Zbigniew Chojnacki i Ramon Prats – estan tota aquesta setmana de residència a l’Espai Marfà de Girona. Divendres, a les 23 h a la sala El Torín, mostraran per primer cop al públic el resultat de tota aquesta setmana. Música lliure, valenta i creativa, sense fronteres ni etiquetes, amb un vibràfon, un acordió i una bateria.

La setmana que ve, l’olotí Dani López mostrarà el seu primer treball. Després d’haver participat en altres projectes com a productor o musicant espectacles, ara és el torn de Perspectives i Retrats, un àlbum molt personal on mostra la seva pròpia personalitat. López actua acompanyat d’altres tres músics, formant un quartet on el contrabaix, el saxo, la bateria i el piano són els elements centrals. Les influències jazzístiques i pròpies de la música contemporània i experimental vesteixen les peces d’aquest treball, que incorpora nous sons a través de sintetitzadors i vocoders. El concert serà el dijous 31 d’octubre, a les 22 h, a la sala El Torín.

L’última de les propostes de jazz d’aquesta temporada la protagonitzen dos dels grans músics del moment. El pianista Marco Mezquida i el guitarrista Chicuelo presenten No hay dos sin tres, un disc conjunt amb vuit composicions pròpies creades a quatre mans entre els dos músics, que reflecteixen la seva autenticitat i l’admiració mútua. El concert traspuarà aires mediterranis i flamencs i no hi faltaran les bulerías, composicions de brises brasileres, un tanguillo contemporani, una picada d’ullet a la sardana o una balada onírica. Serà el divendres 20 de desembre, a les 22 h, a la sala El Torín.

Abonament per als tres concerts de Jazz Olot.

Les entrades per a cadascun dels concerts de jazz valen 10 euros si s’agafen anticipadament i 12 euros si es compren a taquilla el dia del concert. Aquells que vulguin assistir als tres espectacles poden agafar l’abonament del jazz per un preu de 10 euros.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top