fbpx

Torna el cicle de Jazz Olot, que ja arriba a la novena edició. Aquesta temporada s’han preparat tres concerts, el primer dels quals serà aquest divendres 26 de gener a les 22 h a la sala El Torín. Dani Nel·lo i Los Saxofonistas Salvajes actuaran en una proposta inclosa dins la programació del festival Sax-O-Rama. Los Saxofonistas Salvajes són els creadors d’un llenguatge musical a través del saxo que va marcar la història de la música del segle XX. El saxo ja havia tingut un paper destacat en les big bands i en el bebop, però a principis dels 50 va eclosionar i es va convertir en un símbol de joventut. Set músics dalt l’escenari, on s’escoltaran versions dels temes d’algunes de les grans figures del saxo, com Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock.

El segon concert del Jazz Olot serà el divendres 9 de març, també a les 22 h a la sala El Torín. M-A-P és la unió de tres músics de jazz: el menorquí Marco Mezquida al piano, el saxofonista malagueny Ernesto Aurignac i el bateria gironí Ramon Prats. Un triangle virtuós amb tres músics exponents de la seva generació que formen un dels trios de jazz més poderosos de casa nostra.

L’última de les propostes anirà a càrrec de Mariola Membrives Quartet i serà el divendres 13 d’abril, a les 22 h a la sala El Torín. La guitarra de Jordi Bonell, el saxo de Gorka Benítez i el contrabaix de Masa Kamaguchi acompanyen a la virtuosa veu de Mariola Membrives. El seu repertori va del jazz a la copla, passant pel tango i el bolero d’una manera molt personal.

Les entrades dels concerts de jazz valen 10 euros cadascuna si s’agafen anticipadament i 12 euros si es compren a taquilla just abans de començar el concert. A més, hi ha disponible un abonament de 25 euros per aquells que no es vulguin perdre cap de les tres propostes. Entrades i abonaments es poden comprar ja a www.olotcultura.cat, a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top