fbpx

Desena edició del cicle Jazz Olot. Una temporada més, i ja en van deu, la sala El Torín es converteix en una sala de jazz amb les millors propostes nacionals i internacionals. La primera de les propostes arribarà el dijous dia 4 d’octubre a les 22.30 h i serà un concert exclusiu que només es podrà veure en dues ciutats catalanes, una d’elles: Olot.

El pianista Chano Domínguez i el trompetista Paolo Fresu formen un duet que combinen el jazz, el flamenc i la música mediterrània. Chano Domínguez ha estat nominat dos cops als premis Grammy i és un dels pianistes més valorats de l’escena actual. El trompetista Paolo Fresu és una figura consagrada del jazz internacional i acumula nombrosos premis i reconeixements.

El dissabte 24 de novembre, la sala El Torín rebrà tres dels millors músics internacionals: el pianista mallorquí Marco Mezquida, el contrabaixista danès Jasper Bodilsen i el bateria també danès Martin Andersen. Junts interpretaran temes originals de Mezquida i Bodilsen i peces clàssiques del repertori romàntic espanyol. El concert serà a les 22 h.

Les entrades dels concerts de jazz valen 10 euros cadascuna si s’agafen anticipadament i 12 euros si es compren a taquilla just abans de començar el concert. A més, hi ha disponible un abonament de 15 euros per aquells que no es vulguin perdre cap de les dues propostes. Entrades i abonaments es poden comprar ja a www.olotcultura.cat, a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top