fbpx

Dani Pérez i Bill McHerny Quartet obren aquest divendres el cicle de jazz amb un concert a la sala El Torín.

La segona proposta serà al desembre, amb el pianista Marco Mezquida que presentarà el disc ‘Talismán’.

Un any més, el jazz ressona de nou a la sala El Torín, gràcies al cicle Jazz Olot, que arriba a la seva catorzena edició. El cicle començarà aquest divendres, a les 21 h, amb un concert del saxofonista Bill McHenry i el guitarrista Dani Pérez, acompanyats de Manel Fortià al contrabaix i Gonzalo del Val a la bateria. És la primera actuació d’aquest quartet de luxe a Catalunya. El grup revisita estàndards de jazz amb una gran delicadesa, però amb un fort ritme, basant-se en els consagrats Manel Fortià i Gonzalo Del Val. La sinergia musical entre Pérez i McHenry crea una màgia inusual que es transmet a l’audiència: és el balanç perfecte entre tradició i avantguarda.

La segona de les propostes d’aquesta edició del Jazz Olot serà el divendres 18 de desembre a les 22 h, a la sala El Torín. Marco Mezquida presentarà el seu nou treball, Talismán, que exhibeix una forta influència de la música tradicional de la península Ibèrica, encara que també hi ha sons mediterranis, aires turcs, zamba argentina, música contemporània sobre melodies líriques i ritmes urbans que travessen passatges serens. Mezquida s’acompanya del violoncel·lista cubà Martín Meléndez i del percussionista català Aleix Tobias.

Cada concert val 10 euros si es compra anticipadament, o 12 si s’espera a anar a la taquilla just abans que comenci l’actuació. Les entrades ja estan a la venda al web d’Olot Cultura.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top