fbpx

Dani Pérez, Horacio Fumero, Guillem Arnedo i Lucía Fumero actuen aquest dissabte a la sala El Torín en un concert que s’emmarca dins el Festival de Jazz de Barcelona.

La segona de les propostes serà al desembre, amb Manel Fortià i Antonio Lizana.

El Jazz Olot ja arriba a la setzena edició. Aquest dissabte tindrà lloc el primer concert amb Dani Pérez a la guitarra, Horacio Fumero al contrabaix, Guillem Arnedo a la Bateria i Lucía Fumero a la veu i al piano. El trio, amb la cantant i pianista Lucía Fumero com a convidada, interpretarà composicions dels mateixos músics, peces amb arrels de la música tradicional argentina i estàndards de la tradició jazzística amb arranjaments propis. Serà aquest dissabte 2 d’octubre, a les 20 h, a la sala El Torín.

Després d’una llarga i intensa carrera musical, participant en multitud de projectes diferents i acabat de tornar de Nova York, Manel Fortià prepara el seu projecte més original i innovador, Libérica, amb una gran col·laboració com la del saxofonista i cantaor Antonio Lizana, músic amb el qual ja ha treballat regularment als Estats Units.

La segona de les propostes és Libérica, una aproximació al flamenc jazz des d’una nova perspectiva. El contrabaixista Manel Fortià dirigeix aquesta proposta que busca punts en comú amb la cançó tradicional catalana i mediterrània. Ho farà acompanyat del cantaor Antonio Lizana, del pianista Max Villavecchia, el bateria Raphael Pannier i la veu de Pere Martínez. Els elements més lliures tant del jazz com del flamenc s’uneixen per primera vegada en aquest projecte que combina a la perfecció tradició i experimentació. El concert tindrà lloc el dissabte 18 de desembre a les 20 h, a la sala El Torín.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top