fbpx

Dissabte comença un nou cicle de Jazz, amb Flamenco Standards.

Als propers mesos s’han programat dues altres propostes: Sumrrá i la unió d’Andrew d’Angelo i Bill McHenry.

A punt per iniciar la tretzena edició del Jazz Olot. Dissabte, s’iniciarà el cicle amb Flamenco Standards, una formació amb quatre dels músics de flamenc més actius del moment. Marc Miralta, Rycardo Moreno, Pablo M. Caminero i Enrique Rodríguez s’han unit per investigar, crear i ampliar el repertori flamenc. Dalt l’escenari, tocaran peces de creadors de tots els temps com Manuel de Falla, Enrique Granados, Paco de Lucía o Chano Domínguez, entre d’altres. Un concert sensible i virtuós que apropa el flamenc i el jazz. Serà aquest dissabte 18 de gener, a les 22 h, a la sala El Torín.

El cicle de jazz continuarà amb el trio gallec Sumrrá. Piano, contrabaix i bateria per fer un tribut a sis dones poderoses que han estat i segueixen essent font d’inspiració per la lluita per un futur millor, com és el cas de Frida Kahlo, Rosa Parks, Rosalía de Castro, Qiu Jin, Malala Yousafzai i Nawal El Saadawi. La seva és una música única, original i creativa, que es caracteritza per les altes dosis d’improvisació. Actuaran el divendres 7 de febrer, a les 22 h, a la sala El Torín.

L’última de les propostes del Jazz Olot d’aquesta temporada està liderada per dos grans músics internacionals. Andrew d’Angelo i Bill McHenry són dos referents del saxo alt i el saxo tenor. Vindran acompanyats del contrabaixista Manel Fortià i del bateria Gonzalo del Val. Serà un concert on combinaran els temes clàssics amb les composicions pròpies. Serà el dissabte 21 de març, a les 22 h, a la sala El Torín.

Abonament per als tres concerts

Les entrades pels diferents concerts ja estan a la venda. Valen 10 euros per cada concert si s’agafen anticipadament i 12 euros si es compren a la taquilla del Torín el mateix dia del concert. A més, hi ha disponible l’abonamenthttps://olotcultura.koobin.cat/index.php?action=PU_paquetes del Jazz Olot, per només 20 euros, pensat per als qui no es vulguin perdre cap de les tres propostes.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top