fbpx

L’estiu convida a viure la cultura d’una manera diferent.

El canvi de ritme dels mesos d’estiu no està renyit amb l’activitat cultural. A l’agenda Olot Cultura d’estiu trobareu desenes de propostes per als propers mesos a Olot, des de cicles ja consolidats com el Circ a la Plaça i la Música al Parc fins a exposicions, teatre i balls i músiques tradicionals.

A l’estiu abunden especialment les activitats pensades per a anar-hi amb els més petits, com els dimecres de circ a la plaça de Braus, els dijous del cicle A les Places en Família!, el concert d’El Pot Petit o l’espectacle de carrer Sortir del tu. També és moment per gaudir de la cultura a l’aire lliure, amb propostes com els concerts de música clàssica de la Música als Masos, les exposicions al pati de l’Hospici, els castells o els concerts i balls a la plaça Major i al Firal.

Finalment, també trobareu espais on refugiar-vos de la calor intensa i les tempestes sobtades d’estiu: la Biblioteca Marià Vayreda, el pati de l’Hospici o els Museus d’Olot són bones opcions per trobar-hi recer i entreteniment.

L’estiu convida a viure la cultura d’una manera diferent.

L’Agenda Olot Cultura engloba els mesos d’estiu per al públic interessat en les activitats culturals, i dona continuïtat a les dues agendes de programació cultural que apareixen al gener i al setembre. Majoritàriament, les activitats són gratuïtes, programades a l’aire lliure i respectuoses amb l’entorn, una programació de qualitat oberta a tothom. L’agenda, com és habitual, es pot trobar als equipaments culturals i als establiments del centre. Les activitats culturals també es podran consultar a la pàgina web www.olotcultura.cat i a l’aplicació mòbil d’Olot Cultura.

Descarrega’t l’agenda Olot Cultura Estiu 2019

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top