Comença el juliol i ho fa com cada any: amb espectacles de circ a la Plaça de Braus. Enguany comptem amb les actuacions de Circ Los, Circ Pistolet i Circumstances.

Els dimecres 5, 12 i 19 de juliol a la tarda podrem gaudir d’espectacles de circ a l’aire lliure.

Torna el juliol, torna la Cua del Drac i amb ella la programació del Circ a la Plaça, un cicle que acull propostes de circ de qualitat per a tots els públics. La Plaça de Braus acollirà enguany tres espectacles.

El dimecres 5 de juliol, Circ Los inauguraran la Plaça de Braus amb Kasumay, una peça que proposa un viatge als anys seixanta i sentanta de tres protagonistes que aprendran a afrontar junts els obstacles de la vida. Fent un viatge cap al passat, l’espectacle fa servir el circ com a vehicle idoni per explicar la història de tres persones que aconseguiran, per fi, acceptar-se i comprendre que juntes vivim millor. I, sobretot, que amb humor podem superar qualsevol obstacle.

El dimecres 12 de juliol serà el torn del Circ Pistolet amb el seu espectacle Potser no hi ha final, un explosiu d’artistes i acròbates que intentarà fer un espectacle a ritme de rock. Un escenari desordenat. Els acròbates arriben tard. I el músic, on és? Aquest és el tret de sortida de l’espectacle. Què en pot sortir d’aquest còctel tan divers i explosiu? S’arribaran a posar d’acord per fer l’espectacle?

Finalment, la companyia belga Circumstances tancarà el Circ a la Plaça amb Exit el dimecres 19 de juliol. Un espectacle sobre la independència i la tensió entre l’individu i el grup que mostra la trobada entre quatre personatges que segueixen un mateix camí. Van i venen, es troben i s’acomiaden, apareixen i desapareixen. Com a éssers humans estem sempre avançant. Però, què passa amb la tensió entre l’individu i el grup? La peça és un flirteig amb el risc, un treball de circ i dansa, emocionant i físic, on es fusionen el moviment, l’acrobàcia i l’equilibri.

Tots els espectacles comencen a les 19.30 h i són gratuïts. L’accés és lliure, obert a tothom i no cal agafar entrada per assistir-hi.