fbpx

El Circ a la plaça torna els dimecres de juliol i la Música al Parc els diumenges d’agost. L’accés per assistir als diferents espectacles serà gratuït però caldrà descarregar-se una entrada per tal de controlar l’aforament i respectar les distàncies de seguretat.

La programació de la Cua del Drac també inclou exposicions als Museus d’Olot, el Cornamusam, el Parc Electrònic de Nibiru, visites guiades a Sant Esteve i el Santuari del Tura, i moltes altres propostes.

Amb l’estiu torna la Cua del Drac. Aquest any, el repte és doble: no renunciar a les activitats d’estiu de qualitat, però alhora garantir la seguretat adaptada a la situació de la COVID-19. La programació d’estiu torna a Olot amb el seu segell de sempre, amb propostes musicals, de circ, castelleres, gastronòmiques, exposicions, d’esport a la natura i moltes més per esprémer al màxim la temporada. Gran part de les activitats programades són gratuïtes i tenen lloc a l’aire lliure. S’ha dissenyat una oferta de qualitat i diversa que satisfaci les preferències i els interessos de tothom, tenint en compte el públic local i el turisme de proximitat.

L’edició de La Cua del Drac 2020 serà íntegrament digital, se centrarà en els mesos de juliol i agost i es podrà descarregar la programació de les activitats de forma setmanal. La Cua del Drac oferirà una graella de recursos diversos per poder treure el màxim profit a les possibilitats que ofereix la ciutat i donar una oferta àmplia, completa i variada.

Un any més, la plaça de Braus es convertirà en un autèntic circ per acollir el cicle Circ a la Plaça els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol amb les propostes de Save the Temazo de Col·lectiu Frenètic, Koselig de Capicúa Circ, Envà d’Amer i Àfrica Circ Cia. i Ye Yorbayu de la Companya Vaques. L’accés seguirà essent gratuït, però aquest any caldrà agafar una entrada a través d’internet per tal de limitar l’aforament i garantir les distàncies de seguretat. Les entrades es poden adquirir a partir de demà dimarts a les 10 h.

També torna un any més, el cicle estival de Música al Parc, que aquest 2020 es farà els diumenges del mes d’agost, a les 18.30 h, al Parc Nou. Igual que el circ, l’accés serà gratuït, però caldrà agafar una entrada a través dels canals habituals d’Olot Cultura. A l’escenari del Parc hi actuaran Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, Rusties Blues Band, Eduard Canimas i L’home del principi. També al Parc Nou se celebrarà a finals d’agost la segona edició del Parc Electrònic, organitzada per Nibiru, per gaudir de diferents activitats a l’aire lliure i a ritme de música electrònica. Una novetat d’aquest estiu és el Cornamusam. El Festival Internacional de la Cornamusa canvia excepcionalment de dates i tindrà lloc del 27 al 30 d’agost amb la tocada d’inici, el ball de la Cabreta, l’actuació d’RSK! i els concerts de cornamuses.

També es podran visitar diverses exposicions als Museus d’Olot, com “Poètiques empeltades” a la Sala Oberta i “Xavier de Torres. Crear és respirar” a la Sala Oberta 2. A més, Olot Fotografia, tot i que s’ajorna pel 2021, oferirà la Mostra Confinada 2020 amb diverses exposicions a l’Hospici, a Can Trincheria i al Claustre del Carme.

D’entre les propostes més variades, trobem els Tallers a la fresca dels Xerrics d’Olot, les visites guiades a l’església del Tura i l’església de Sant Esteve i l’espectacle d’improvisació ple d’humor Comando Llibres, a càrrec de Teatre Impro.

Altres activitats que s’inclouen en la programació de la Cua del Drac, fora de l’àmbit cultural són l’oferta de visites guiades i itineraris de descoberta de l’entorn natural i sociocultural de la ciutat, diverses propostes per gaudir de la natura fent esport i dinarts i sopars a la fresca.

Tota la informació, al web d’Olot Cultura i a l’App

Tota la informació de les activitats culturals de la Cua del Drac es pot trobar al web d’Olot Cultura i a l’aplicació per a mòbils Agenda Olot Cultura. La resta d’activitats es recullen al web Descobreix Olot. A banda de les agendes web i la difusió de material digital, la campanya inclou el canal de whatsaap (650 05 19 98) on es podrà rebré la informació de les activitats de forma setmanal a través del dispositiu mòbil.

L’Ona Expansiva del Sismògraf porta activitats a Mieres

La programació d’aquest estiu de la Cua del Drac fa parada a Mieres, on tindrà lloc l’Ona Expansiva del Festival Sismògraf. Durant els mesos de juliol i agost es desenvoluparà la iniciativaSi no vols pols no vinguis a l’era, amb què el col·lectiu nyamnyam vol crear un vincle entre creadores amb projecció internacional i l’ecosistema local.

El cicle portarà fins a aquest poble de la Garrotxa els artistes i les companyies El Conde de Torrefiel, Xavi Manubens, Azkona&Toloza i Rubén Ramos Nogueira. La programació sorgeix de l’estreta vinculació de nyamnyam amb els artistes implicats, amb qui es manté un diàleg viu i constant; així cada peça s’adapta de manera única a l’ecosistema local, amb una visió inclusiva i transgeneracional.

“Volem oferir programació cultural complint amb totes les mesures que estan a l’abast per garantir la seguretat de les persones i que no es contagiïn”.

Pep Berga, Alcalde d'Olot

“He preparat unes propostes variades, divertides i esperem que la gent es deixi seduir pel circ i les arts en viu”.

Tena Busquets, Programadora d'arts escèniques d'Olot
Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top