fbpx

El cicle que porta concerts al Parc Nou els diumenges d’estiu fa un pas endavant: formacions més grans, nova imatge i un millora en la posada en escena.

Del 17 de juliol al 28 d’agost, s’ha programat un concert, cada diumenge, a les 18.30 h, al Parc Nou, amb accés gratuït i sense necessitat d’haver d’agafar entrada.

Música al Parc, el cicle de concerts que se celebra els diumenges d’estiu al Parc Nou, fa aquest 2022 un pas endavant tant pel que fa a la programació com en la posada en escena.

S’han programat set concerts frescos, de música fàcil d’escoltar i, per tant, adequat per a tots els públics. No són propostes estrictament familiars però sí adequades per al públic més jove. Les propostes d’aquest any tenen un fil conductor que és la música mediterrània però amb variacions ben diverses i aportacions des de diferents estils.

La imatge del cicle també s’ha actualitzat donant-li personalitat i vinculació amb l’entorn en el qual es desenvolupa, i també es notarà en la millora de l’espai dels concerts.

Per primera vegada després de dos anys de pandèmia no hi haurà restriccions d’aforaments i no caldrà agafar entrada per assistir-hi.

Es convida al públic a gaudir de la música des de les cadires que s’ofereixen però també des d’una opció més informal a terra o amb una manta fent un pícnic.

La programació musical

La Música al Parc començarà aquest diumenge 17 de juliol, vindrà de la mà de Berta Sala qui, juntament amb Martí Riera, Josep Junyent i Jordi Junyent formen el quartet que ha interpretat el seu àlbum Hertogstraat que l’ha portat a ser finalista a la millor artista revelació, per votació popular, als Premis Enderrock 2021.  Ha participat en diferents projectes i actuat al Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Festival Castell de Peralada i a la Cripta Gaudí, entre d’altres.

El diumenge 24 de juliol, actuarà Sambach; un trio format per Pol Oñate, Carolina Alabau i Marina Sala, que proposa un viatge per la paraula i la música. La banda fusiona cultures, músiques i tradicions completament diferents. Una odissea sensorial que ens trasllada de la Sevilla de Lorca fins als carrers de São Paulo passant pel París de Piaf, el Berlín dels anys trenta o les platges a les quals canta Dorival Caymmi.

La setmana següent, diumenge 31 de juliol, Bratia ens presenta la unió de dos mons musicals en una proposta trepidant. L’infinit univers sonor dels països balcànics i l’energia, la sobrietat i la precisió del jazz manouche unificats pel nomadisme de la música gitana creen un còctel explosiu que no deixa ningú indiferent.

El diumenge 7 d’agost, tenim Five Chickpeas, un quintet català que basa el seu repertori en l’anomenat gipsy jazz. La banda es caracteritza per introduir noves composicions creades pels seus components en contrast amb temes tradicionals del mateix estil.

La següent en pujar a l’escenari serà Alba Carmona. Ho farà el diumenge 14 d’agost, acompanyada de Jesús Guerrero. Carmona, és camí i poesia; és arrel i veritat; és tradició i estètica. Però també , com l’art, és necessitat i rencontre; és redescobriment i començament.

Daniel Cros, actuarà el diumenge 21 d’agost. Les seves peces estan plenes d’ànima, batec, vida viscuda, llàgrimes, soledats, paraules amb sabor dolç i salat, derrotes, amors curatius i saludables, contradiccions i fins i tot insensates covardies que emmordassen el cor i lliguen l’aire lliure que ens ajuda a viure.

La Música al Parc clourà el 28 d’agost amb l’actuació de Tracy Sirés, que interpretarà Haiku Love. Vuit cançons a les que posa veu i que surten de la necessitat d’expressar els sentiments que neixen per endinsar-se i per deixar fluir tot el que hi ha dins.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top