fbpx

Quatre concerts amb artistes locals cada diumenge a les 18.30 h, a partir d’aquest cap de setmana.

L’accés és gratuït, però cal descarregar-se una entrada per tal de controlar l’aforament i respectar les distàncies de seguretat sanitàries.

Mirna Villasís i Xavi Múrcia, The Rusties Blues Band, Eduard Canimas i l’Home del Principi són les quatre propostes d’aquest estiu al Parc Nou.

La Música al Parc és un clàssic dels estius a Olot. Els diumenges a la tarda, a les 18.30 h, el Parc Nou es converteix en un entorn fresc on escoltar concerts, envoltat de natura i enmig d’un paisatge idíl·lic.

A partir d’aquest cap de setmana torna la Música al Parc, amb quatre propostes que tenen un fort accent local. Com sempre, l’accés serà gratuït, però aquest any caldrà descarregar-se una entrada per assistir-hi, per tal de controlar l’aforament i garantir les distàncies de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

La primera de les propostes la protagonitzaran Xavi Múrcia i Mirna Villasís aquest diumenge 2 d’agost. Un concert de música tradicional, amb veu, guitarra, mandola, acordió i percussions, amb un duet que porta més de 30 anys cantant arreu del territori.

El següent diumenge, el 9 d’agost, serà el quartet garrotxí Rusties Blues Band qui pujarà a l’escenari del Parc Nou. Miquel Grifell, Manel Gaspar, Miquel Pascal i Àngel Abad faran la preestrena d’un doble enregistrament dedicat a la figura de Robert Johnson, el bluesman més influent de la història. L’àlbum s’havia de presentar a l’abril i va quedar aturat a causa de la COVID-19. Un concert amb els sons de la guitarra, piano, contrabaix, bateria i baix elèctric.

Eduard Canimas actuarà el diumenge 16 d’agost al Parc Nou. Presentarà el seu quart disc, Un pam de net, un treball contundent i optimista que ens dona claus per revisar com som i retrobar-nos amb nosaltres mateixos.

L’última de les propostes serà el diumenge 23 d’agost i anirà a càrrec de L’home del Principi. Un concert intimista ple de cançons on trobar gent en postures similars, com la del primer bany de l’any.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top