fbpx

Sis concerts de música clàssica, moderna, tradicional i fins i tot peces d’inspiració brasilera.

Els diumenges, a les 18.30 h, al Parc Nou.

Música de qualitat, en un entorn únic. És la senya d’identitat del cicle de Música al Parc, que estiu rere estiu omple el Parc Nou. A partir d’aquesta setmana i fins a finals d’agost, cada diumenge a les 18.30 h els amants de la música es troben sota l’ombra del Parc Nou, refrescant-se de la calor. Sis concerts de música clàssica, moderna, tradicional i fins i tot peces d’inspiració brasilera.

BCN SAX QUARTET

QUARTET DE SAXOS

La primera de les propostes serà aquest diumenge 21 de juliol. Quatre saxòfons soprà, alt, tenor i baríton reinterpretaran la música clàssica aplicant-hi una sonoritat moderna. El seu és un estil fluid, intens i amb una obsessió pel detall que ofereix actuacions brillants i rigoroses.

PEREPAU XIMENIS I JOSEP MARIA RIBELLES

TRADDART

A través de l’arpa i l’acordió, aquest duo s’especialitza en combinar la música tradicional amb la d’avantguarda. La complicitat entre els dos intèrprets és total i absoluta. Transporten el públic en un viatge evocador a través de la música d’arrel tradicional. Perepau Ximenis és un dels grans referents per a molts intèrprets més joves que es dediquen a la música d’arrel tradicional. Els escoltarem el diumenge 28 de juliol.

GAIZCA PROJECT

IALMA, IÑAKI PLAZA I MANU SABATÉ

Tres tradicions musicals es troben per crear un projecte nou. L’acordionista basc Iñaki Plaza, el quartet vocal gallec alma i el graller català Manu Sabaté busquen el punt de trobada entre les cultures musicals de Galícia, Catalunya i el País Basc. El resultat: peces amb una sonoritat única que podrem escoltar el diumenge 4 d’agost.

DANIEL CROS

SED DE VIAJE

El son, el bolero, la ranxera i el folk ens convida a viatjar per l’Amèrica Llatina gràcies a les composicions d’aquest cantautor barceloní. Les seves cançons parlen de celebrar la vida i descobrir la nostra ciutat, tot passejant-hi. Actuarà per primer cop a Olot el diumenge 11 d’agost.

DUO DE VIOLINS

EL VIOLÍ DES DEL BARROC FINS AL SEGLE XXI

Els violinistes Ala Voronkova i Guerassim Voronkov s’han unit per presentar un recorregut pels millors duos de violí des de la música barroca fins a la dels nostres dies. Virtuosos d’aquest instrument, escoltar-los és veure com ha evolucionat la tècnica, la sonoritat i l’estil del violí al llarg d’aquests tres segles. Els podrem escoltar el diumenge 18 d’agost.

SAMBALA

MÚSICA D’INSPIRACIÓ BRASILERA

Acabarem l’edició 2019 de la Música al Parc amb cançons populars brasileres passades pel filtre personal i eclèctic de Sambala. Cinc músics que han begut de les fonts de les diferents ètnies d’aquest país ens interpretaran un concert que ens transportarà a l’altra banda de l’oceà Atlàntic. Serà el diumenge 25 d’agost.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top