fbpx

Els espectacles són gratuïts, amb accés lliure obert a tothom, sense necessitat d’haver d’agafar cap entrada.

Aquest any es podrà veure Volov, del col·lectiu TQM; Entre Nous, d’Entre Nous Cirque; i Endangered, de Flying Pikmins.

El Circ a la plaça converteix la plaça de braus en una gran pista de circ. Aquest dimecres 6 de juliol podrem veure la primera de les propostes que s’han programat aquest estiu. Es tracta de Volov, del col·lectiu TQM. Una metàfora del viatge emocional de la vida que ens portarà a descobrir nous territoris i espais. Quatre artistes de circ multidisciplinars i dos músics multinstrumentals faran les delícies dels espectadors.

El dimecres 13 de juliol s’ha programat Entre Nous, de la companyia Entre Nous Cirque. Cinc artistes de cinc nacionalitats diferents interactuen amb el públic, parlen, s’expliquen històries i canten alguna cançó.

L’última de les propostes serà el dia 20 de juliol amb l’espectacle Endangered, de Flying Pikmins. Un espectacle de teatre aeri amb el trapezi com a protagonista. En una petita clariana del bosc, sobreviu un reducte d’espècimens únics: Salten, volen, juguen.

Tots tres espectacles comencen a les 19.30 h i són gratuïts. L’accés és lliure, obert a tothom, i no cal agafar cap entrada per assistir-hi.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top